Praktijk Nora Hof
Psychosociale therapie

Gastenboek

Ik vind het leuk om te horen hoe je het contact met Praktijk Nora Hof hebt ervaren. 

Jouw ervaring vertelt meer dan mijn enthousiasme.


Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
VDA
18-10-21 13:39:25
Ik ben bij Nora terecht gekomen doordat ik een hele grote kinderwens had en wij te horen hadden gekregen dat er een grote kans zou zijn dat het niet zou gaan lukken. Er was 1 behandeling die eventueel zou kunnen werken maar dat zou niet zeker zijn. Ik vond het onwijs moeilijk om rekening te houden met het feit dat het misschien nooit zou gaan lukken en kon dit nog geen plekje geven. Door inzichten die Nora gegeven heeft en een boek wat ze mij aangeraden heeft kon ik het meer en meer accepteren dat er met geen kinderen ook een mooi leven zou kunnen zijn en niet alleen maar een zwart gat wat ik voor mij zag. Ik ben heel blij met deze hulp. Overigens heeft de behandeling wel gewerkt voor ons en daar ben ik erg dankbaar voor! Over 6 weken verwachten wij ons eerste kindje maar er waren nu gewoon twee opties voor mij. Dat het wel zou lukken en dat het niet zou lukken. Gewoon zoals het is zonder onderliggende oordelen van mijzelf.
Thanks Nora!
E K
29-03-21 14:21:43
Via mijn huisarts kwam ik bij Nora terecht, wat een geluk.
Ik ben niet iemand die snel hulp zal zoeken en/of die het zich kwetsbaar opstellen makkelijk vind. Vanaf het eerste contactmoment met Nora merkte ik echter direct dat het goed was, het voelde fijn en veilig en zodoende kon ik de hulp die ze mij bood accepteren en toelaten.
Nora heeft me -met EMDR- een eind op weg geholpen om een zeer ingrijpende verliessituatie in het gezin te verwerken. De angsten en spanningen die na de gebeurtenis zijn ontstaan, zijn door de therapie die Nora gaf, verminderd en controleerbaar geworden.

Nora stelt de juiste vragen, durft door te vragen, houdt een spiegel voor, geeft uitleg en komt met tips waar je écht iets mee kunt.

Ik ben Nora meer dan dankbaar en ik gun een ieder die hulp nodig heeft, zo’n lieve, kundige, betrokken, laagdrempelige en ‘gewone’ therapeut.

Dank Nora!
Een hele blije zwangere
03-01-21 13:44:16
Ik klopte bij Nora aan toen we zo'n anderhalf jaar bezig waren met zwanger worden van onze tweede. Ik merkte dat ik mij af en toe somber voelde, veel piekerde en daarnaast veel bezig was met opmerkingen van anderen. Bij Nora voelde ik mij meteen op m'n gemak. Ze is een hele warme, vriendelijke en toegankelijke vrouw. En ze wist precies de juiste dingen te zeggen. Ik merkte dat ik de druk en de focus van het zwanger laten beter kon loslaten. Daarnaast leerde ik beter voor mezelf opkomen. En het allerbelangrijkste, genieten van wat ik al had; een lieve man en prachtige dochter. Toen ik eindelijk kon ik denken ''zo is het ook goed'', was het kort daarna raak. Wat een wonder. Dank voor al je steun Nora. Ga zo door en alle goeds voor het nieuwe jaar!
Simon Buijs
28-12-20 15:58:34
Graag wil ik mijn ervaring over Nora delen.

Ik ben al enige tijd in behandeling bij Nora, en vind dat de behandelingen die ik van Nora krijg zeer goed waaronder EMDR sessies.

Bij de behandeling geeft ze mij praktische handvatten om mee aan de slag te gaan.
Dit alles resulteert dat ik mij beter voel iets wat ik jarenlang gemist heb : "je een keer gewoon voelen zoals je vroeger was toen je nog lekker in je vel zat"

Dank je wel Nora!

Simon
Eva Kuipers-Smeets
19-10-20 20:32:17
De therapie van Nora heeft me veel gebracht. Ik voelde me in onze gesprekken gehoord, gezien, begrepen, ondersteund.
De EMDR sessies waren intens, maar hebben me de rust gegeven waar ik naar op zoek was.
Ik heb weer vertrouwen in mijzelf en in de toekomst.

Nora, ontzettend bedankt!
Liefs Eva
Tonen: 5  10 
 
 
 
E-mailen
Map